Avengers: Battle For Earth Duyuruldu!

10.05.2012 19:05 Erkut Köse

 
   Önce beyaz perde de büyük bir başarı sağlayan Avengers, şimdi de oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ubisoft'un yayıncılığını üstlendiği projenin yapımcısı ise Ubisoft bünyesindeki Quebec Studio.
 
  Hareket teknolojisini başarılı bir şekilde kullanmayı hedefleyen Quebec, yapımı yanlızca Wii U ve Xbox 360 için geliştiriyor. Aksiyon odaklı bir yapıya sahip olacak oyunun içerisinde Iron Man, Captain America, Thor, Hulk gibi tanınmış toplam 20 Marvel karakterinin bulunacağı da verilen bilgiler arasında. Senaryo ise son olarak beyazperdede kendini gösteren filme göre değil, çizgi romana göre ilerleyecek.
 
   Oyun hakkında henüz çok detaylı bilgiler açıklanmış değil. Çıkış tarihi için ise 2013 yılı gösteriliyor.  Detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Avengers: Battle For Earth Platformlar: XBOX 360 Wii U Geliştirici: Quebec Studios Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler