Aya Brea'nın Kıyafetleri de Hasar Alacak

11.08.2010 17:03 Levent Polater

 
    Square Enix'in Parasite Eve'i The 3rd Birthday ile tekrar hayata döndürme çabaları devam ededursun oyun ile ilgili yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.
 
    En son D-pad'e yerleştirilecek 4 farklı silah uygulaması sayesinde hızlı silah değişimi yapacağımız açıklanan oyunda yeni bir özellik daha açığa çıktı. Square Enix'in yeni bilgi verdiği özellik, 'Battle Damage' yani 'Savaş hasarı' oldu. Peki nedir bu 'Savaş hasarı' ?
 
    Firmanın resmi sitesine göre Aya Brea, savaştıkça kendisi hasar görürken kıyafetleri de hasar görecek. Hemen bunu 1 çift resim ile pekiştirelim.
 
Aya Brea - Savaşmadan Önce
 

Aya Brea- Savaştan Sonra
 

     
    Aya fena dağıtmış görünüyor. Kıyafetlerimizin bu hale gelmesi ne gibi sonuçlar doğuracak şimdilik bilinmese de yakında aydınlanır diye düşünüyorum. Beklemedeyiz.
 
 
Siliconera

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Parasite Eve: The 3rd Birthday Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler