Batman: Arkham Origins'teni Yeni Video ve Bilgiler

20.05.2013 16:43 Ersin Kılıç


     Rocksteady stüdyosunun şahlandırdığı Batman serisinin yeni halkası her ne kadar farklı bir firma tarafından yapılsa da oyun severleri heyecanlandırıyor. Birkaç ekran görüntüsü dışında sadece CGI videolar ile karşımıza çıkan oyun için geçtiğimiz hafta bir video yayınlanmış ve bu videoda Batman ile Deathstroke'un karşı karşıya geldiğini görmüştük. Bugün ise işte bu videonun uzun versiyonu yayınlandı.
 
     Arkham şehrinin göz kamaştıran görüntüsü ile açılışını yapan videoda Batman'i birkaç suçluyu haklarken görüyoruz. Yakalandığı tuzaktan bir sıçrayış ile kurtulan Batman daha sonra Deathstroke ile karşı karşıya geliyor ve bizi de seyri bir hayli keyifli olan bir mücadele bekliyor. Black Mask'in de olaya dahil olması ile oyunun hikayesi açısından da önemli ipuçları ile karşılaşıyoruz. tabi tetiği çeken Deadshot'ı da unutmamak lazım.
 
     Mücadeleden sonra olay yerindeki kurşunu inceleyen Batman, kurşun üzerindeki Amertek yazısını görüyor. Amertek Industries'i incelediğimizde ise John Henry Irons (Steel) ile karşılaşıyoruz. Bu da oyunda yer alacak olan alternatif isimler için kafamızı kurcalamaya yetiyor.    
 
     Arkham origins'in yeni yayınlanan ekran görüntülerinde ise Joker'a da yer verilmiş. Batman'in olduğu bir yapımda Joker tabi ki vazgeçilmezdi ama Deathstroke ve Black Mask'a bu kadar odaklanmışken Joker'in birden ortaya çıkması muhakkak herkes için sürpriz olmuştur. Ayrıca Joker'in tasarımına baktığımızda eski oyunlara göre daha farklı gözüktüğünü de söyleyebiliriz.
 
      Oyunun kapak tasarımına baktığımızda sade bir tasarım olduğunu görüyoruz. Ayrıca kapaktaki bilgi Deathstroke'un oynanabilir olacağını da kanıtlamış. Muhtemelen bu gibi karakterler hikaye modunda değil Challange modu gibi farklı modlarda oynanabilir olacak. Oyunun kapak görseline ve yayınlanan yeni videonun Türkçe altyazılı haline aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 2 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 3 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 5 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler