Bazı Spider-Man 2 Fiziksel Sürümlerinin Çalışmadığı Söyleniyor

21.10.2023 17:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu Spider-Man 2 için bir söylenti ortaya çıktı. Ortaya çıkan söylentilere göre Avrupa'daki bazı oyuncular oyunun fiziksel kopyasını yükleyemiyor ve yükleyemedikleri için de oyunu oynayamıyor.
 
Oyunun bazı fiziksel kopyalarında sorun var
 
 
 
20 Ekim tarihinde piyasaya sürülen ve Insomniac Games tarafından geliştirilen oyun hem dijital hem de fiziksel olarak yayınlandı. Dijital sürümde bildiğiniz üzere oyunu indirmeye bırakıyor fiziksel sürümde ise indirmeye gerek kalmadan oyunu disk aracılığıyla direkt olarak oynayabiliyorsunuz. Ancak ortaya çıkan söylentilere göre fiziksel sürümlerinin bazıları sorunlu. 
 
Halen aktif olan bir Reddit gönderisine göre sorun büyük ölçüde Avrupa ülkelerindeki oyuncuları etkiliyor. Daha çok sorunlu sürümlerin Romanya, Hollanda ve Malta'da oldukları iddia ediliyor.
 
Şu anda sorun için bilinen ve geçici bir çözüm bulunmuyor. Aynı zamanda PlayStation ya da Insomniac henüz sorun resmi bir açıklama yapmadı. 
 
Öte yandan geliştirici Insomniac, Yeni Oyun + modu ve görev tekrarı özelliği üzerinde çalıştığını ve bu özelliklerin bu yıl içinde yeni güncellemeyle beraber oyuna ekleneceğini aktarıyor.
 
 
Anyone getting an installation error with the Physical Copy? (Marvel Spiderman 2)
byu/Okrym_ inSpidermanPS5_

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! 52 Dk önce Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler