BioShock 4 İçin Ekran Görüntüsü Sızdırıldı

14.07.2024 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Şu anda arka planda geliştirilme aşamasında bulunan BioShock serisinin en yeni oyunu BioShock 4 için yeni bir ekran görüntüsü ortaya çıktı. 2021 yılından alıntı olduğu belirtilen bu görsel bizlere pek bir şey sunmuyor. Sadece geliştirme aşamasından bir görüntüyü ortaya çıkarıyor.
 
BioShock 4 henüz resmi olarak duyurulmadı
 
 
 
Çevrimiçi olarak internete yüklenen ekran görüntüsüne bakacak olursak, geliştirilme aşamasında olduğunu ve kullanıcının arayüz kısmının bizlere sunduğunu söyleyebiliyoruz. Bunun yanı sıra bazı Plazmidler’in olduğunu da belirtmekte fayda var. Sahne detaylarının ise Parkside kod adlı bir projeden alıntı olduğu belirtiliyor.
 
Bilmeyenler için BioShock 4’ün kod adı Parkside olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla sızdırılan görselin bu oyundan olduğuna onaylıyor. Ekran görüntüsü haricinde aktarılacak herhangi bir yeni bilgi bulunmuyor.
 
Son olarak BioShock 4'ün Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirildiği söyleniyor. Henüz resmi olarak duyurulmadığından dolayı oyun hakkında herhangi bir detay sahibi ne yazık ki değiliz. Tahmin edilene göre 2K Games bu yılın ilerleyen zamanlarında oyunu resmi olarak duyuracak.
 
Ekran görüntüsü
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake'in Çıkış Tarihi Açıklandı 13 Dk önce Valve'ın Duyurulmayan Yeni Oyunu Steam'de Çok Oynananlar Arasında 2 Saat önce Gamescom Açılış Gecesinde Yeni Oyun Duyuruları Yer Alacak 3 Saat önce Yeni Black Ops 6 Fragmanı Terminus Haritasını Sergiliyor 4 Saat önce Orta Çağ Temalı Strateji Oyunu Band of Crusaders Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler