Bioware'den Mass Effect 3 Sızıntısına Açıklama

Sızıntı firmanın başını ağrıtmışa benziyor.
06.11.2011 01:10 Ersin Kılıç


     Hatırlarsanız dün sabah saatlerinde Mass Effect 3 sızıntısı yaşanmıştı. Yani oyunun betası planlanan, hatta daha doğru dürüst açıklanmadan bile Xbox Live'da gözükmüş ve bunu farkeden birçok oyuncu tarafından indirilmişti. İşte bu konu ile ilgili beklenen açıklama Bioware firmasından geldi.
 
     Bioware yaptığı bildiri ile bu büyük sızıntıya açıklık getirdi. Konu ile ilgili Microsoft ile görüştüklerini belirten firma, yapılan bu hatanın Microsoft çalışanlarından birini hatası olduğunu öğrenmiş. Yani Microsoft sızıntının insan hatasından kaynaklandığını belirtmiş.
 
     Bu hatanın altını çizen Bioware'ı asıl endişelendiren nokta ise oyunun durumu ile alakalı. Oyunun henüz yapım aşamasında olduğunu belirten ekip, sızan versiyonun final sürümünü yansıtmayacağını ve oyunun Mart ayında çıkış yapacağını yinelemiş. Oyunun burada da açıkladığımız oyun modlarına değinen Bioware, bu özellikler ile ilgili yeni bilgilerin yakında açıklanacağını da belirtmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler