Bu Marvel vs. Capcom 3 Gamepad'i Çok Özel

Gamepad tam bir renk cümbüşü, ama yakından bakılınca detayları görebiliyorsunuz.
08.02.2011 01:30 Levent Polater

 
    Aksesuar uzmanı olan PDP'nin son ürünü Marvel ekibi için oldu. Xbox 360 gamepad'ine mükemmel bir dizayn getiren PDP, gamepad'in her bir yanını birbirinden ünlü Marvel kahramanlarıyla süslemiş ve ortaya bu harika ürün çıkıvermiş.
 
    14 Şubat'ta (Sevgililer Günü) satışa çıkacağı belirtilen bu gamepad'in fiyatı 39.99 dolar olacak. Dezavantajı olarak kablolu ve tek analog'a sahip olmasını gösterebiliriz. Ancak bunun dışında ürün kalitesinin son derece iyi olduğu belirtilmiş.
 
    Tam da Marvel vs. Capcom 3'ün çıkışına az bir süre kala oyunu bu gamepad ile oynamak harika olacaktır. Kız arkadaşlara duyurulur, güzel bir hediye seçeneği olabilir :)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler