Bucci: Yeni Nesil Konsollar Çok Güçlü

07.12.2013 09:39 Alkan Adakaner


     Yeni nesil konsolların güçlü olduğu konusunda şüphe yok. Konsolların çıkış oyunlarından bile bunu anlamak mümkün. Thief’in sanat yönetmeni Jean-Normand Bucci de yeni nesil konsolların gücüne güveniyor.
 
    "Yeni nesil konsollar çok güçlü ve kuvvetliler. Konsol oyuncularına şimdiye kadarki en iyi görselliği sunuyorlar. PC ve konsollar arasındaki fark yeni nesille birlikte çok büyük ölçüde kapandı."
 
     Yeni nesil konsolların DX11 desteğine sahip olduğu, buna karşın önceki neslin DX9 destekli olduğunu söyleyen Bucci, buna karşın yeni Thief oyununda içerik ve deneyimin her platformda aynı olması için çalıştıklarını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 3 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 5 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 5 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler