Bungie, Bir Çocuğun Rüyasını Gerçeğe Çevirdi

21.01.2013 10:37 Talha Aynacı

 
   Amerika'nın Seattle şehrinde karaciğer nakli için hastanede yatan 9 yaşındaki çocuğun isteği, ailesini çaresiz bıraktı. Sıkı bir Halo hayranı olan çocuk önce yılbaşı için bir Spartan kaskı istedi ancak ailesi tüm aramalarına rağmen bu isteği yerine getiremedi. Ancak ameliyat sonrasında moral olacağını düşünen aile bu sefer pek de bir şey çıkacağından ümit etmeyerek Reddit üzerinden Bungie Foundation'a bir mesaj gönderdi ve durumu iletti. 

 
 
   Bungie ekibi sadece Halo: Reach'in Carter'ına ait harika bir replika ile çocuğun karşısına çıkmadı, ekibin önemli kısmı hastanede onu bizzat ziyaret etti; çeşitli Halo ürünleri  ve tüm Bungie ekibinin iyi dileklerini içeren bir kart hediye edildi.
 
 
   Biz de bu ufaklığa acil şifalar diliyoruz. Zaten ziyaret sonrasında yüzünde beliren gülümseme, pek bir hayat dolu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 1 Saat önce Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 4 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 5 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler