Bungie: Halo Reach'e Desteğimiz Devam Edecek

03.05.2010 08:54 Alkan Adakaner


 
     Halo serisi gerek konusu, gerekse de oynanış elementleri ile ne kadar kaliteli bir oyun olduğunu herkese kanıtladı. Bu serinin yaratıcısı Bungie, bir süre önce Activision ile 10 yıllık bir ortalıklık anlaşması imzaladı. Yani Bungie artık Halo oyunu yapmayacak.
 
     Peki bu durumda Halo: Reach piyasaya çıktıktan sonra DLC'leri veya diğer güncellemeleri için kim çalışacak? Geliştirici firma hayranlarını hayal kırıklığına uğratma niyetinde değil.
 
     Bungie'den Brian Jarrard, Develop ile söyleşisinde "Microsoft hâlâ Halo IP'sine sahip. Fakat biz Reach piyasaya çıktıktan sonra desteğimize devam edeceğiz ve hitap ettiğimiz kitle ile harika bir ilişkimiz var, bu nedenle herşeyin yolunda gittiğine emin olmak istiyoruz."
 
    Peki Halo serisinin sonraki oyunlarını kim yapacak? Oyunun hayranlarının endişelenmesine gerek yok; çünkü Microsoft, Bungie ile olan anlaşmasının sonra ereceğini bildiğinden 343 Industries adlı bir stüdyo kurdu ve burada daha önce Halo serisinde çalışmış elemanların yanı sıra Metal Gear Solid 4 ve Brothers in Arms gibi oyunlarda çalışmış kişiler var. İşte bu stüdyo serinin geleceğini belirleyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 1 Saat önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler