Bungie: "Reach, Son Halo Oyunu Değil!"

23.02.2010 19:18 Levent Polater


 
Bungie, Halo serisine "bir gün" devam edeceklerini açıkladı. Halo: Reach'in son Halo oyunu olacağıyla ilgili yapılan spekülasyonlara ise "olgunca değil" açıklaması yapıldı. 

Bungie yöneticisi Brian Jarrard, Halo: Reach çıktıktan sonra Halo serisinin esas konusuna devam edileceğini açıkladı.

“Bizim asla bir daha Halo oyunu yapmayacağımızı söylemek, ya da iddia etmek hiç olgunca bir davranış değil" diyen Jarrard, sözlerine şöyle devam ett:
 
“Kalbimizde Halo için çok özel bir yer var. Eğer bir gün Halo oyunu yapmamaya karar verirsek son yaptığımız oyunun en iyi oyun olduğundan emin oluruz. Şimdilik çıtayı çok yüksekte tutmaya çalışacağız ve hayranlarımıza çok özel bir yer ayıracağız."

Bu arada Halo: Reach Beta'sı 3 Mayıs'ta çıkıyor, ilgilenenlere duyurulur.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 1 Saat önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler