Bungie Yeni Grafik Motoru Üzerinde Çalışıyor

13.09.2010 23:52 Samet Konuksal


 
 
     Halo serisinin yapımcısı Bungie, yarın çıkacak Halo: Reach sonrası çalışmalara tam süratla devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre Bungie, Activision ile yapacağı yeni oyun projesi için bir grafik motoru üzerinde çalışıyor.
 
     Develop-Online sitesine konuşan Bungie'den Brain Jarrard şirketin, bir sonraki projeyi aynı teknolojiyle sunmaya karşı olduğunu açıkladı. Jarrard şuan yapım aşamasında olan yeni grafik motorları hakkında, "Nasıl başkalarına özel bir oyun serisini devam ettirmek istemiyorsak, kendi teknolojimizi de kendimiz yapmak istiyoruz." diye konuştu.
 
     Topluluk yöneticisi Brain Jarrard, şirketin şuanda bütün ağırlığını bu grafik motoruna verdiğini ve bu motorun kullanılacağı oyunun henüz açıklanmadığını sözlerine ekledi. Geçtiğimiz Nisan ayında Halo serisine veda eden ve Activision ile anlaşan Bungie, bakalım yeni haliyle neleri başarabilecek?
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 1 Saat önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler