Bungie'nin Yeni Oyunu Aksiyon-RPG Olabilir

04.05.2010 09:42 Alkan Adakaner


 
     İlk Halo oyununu Xbox'ta oynadığım günü hatırlıyorum da cidden büyülenmiş ve bir çok insan ibi ben de Bungie'nin çok yetenekli bir firma olduğu kanaatine varmıştım.

     Bungie'nin Activision'la anlaşması sonrasında yeni oyunlarının yine Halo ile aynı türde olmasını bekliyorduk, ama böyle olmayabilir. Firmanın iş listesinde "Ana Yazar" başlığı altında aradığı özelliklerde "çizgisel olmayan ve farklılıklar içeren" tasarımı yapabilecek eleman aranması gamespot'un dikkatinden kaçmamış.

    Bundan yola çıkan site Mass Effect 2 veya Deus Ex benzeri bir aksiyon-rpg ile karşılaşabileceğimizi söylemiş. Son dönemlerde aksiyon-rpg oyunlarının popülerliği ortada, ama Bungie bu yolda ilerler mi açıkçası şüphelerim var.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 1 Saat önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler