Capcom 3DS'e Çıkardığı Oyunlarla Gurur Duyuyor

30.09.2010 11:49 Alkan Adakaner


 
    Nintendo 3DS'te en dikkat çekici şey daha önce hiç bir Nintendo konsolunda olmadığı kadar güçlü 3. parti desteği olmuştu. Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS ve Resident Evil: Revelations bu oyunlar arasında en dikkat çekici olanlardandı.
 
    3DS'e en büyük desteği veren firmalardan Capcom, cihaz henüz piyasaya çıkmadan Resident Evil: Revelations, Resident Evil: Mercenaries 3D, Megaman Legends 3 ve Super Street fighter 3D Edition gibi oyunları duyurdu.
 
    Capcom yetkililerinden Wes Philips 3DS listelerinin mükemmel olduğunu ve bu önemli oyunlarla kimsenin başaramadığın başardıklarını söyledi. Aslında pek de haksız olduğu söylenemez, çünkü Capcom'un oyunları gerçekten çok iddialı.
 
      Bakalım ileride Capcom'dan Devil May Cry, Lost Planet, Dead Rising ya da Onimusha gibi oyunları 3DS'te görebilecek miyiz?
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler