Capcom Sunar: "Resident Evil: Revelations"

16.06.2010 10:59 Alkan Adakaner


 
     Resident Evil serisi çıktığı her platformda büyük ilgi görüyor. Tabi Capcom da bu fırsatı değerlendirmek için elinden gelen her fırsatı değerlendiriyor.
 
     Sony, PSPgo ile birlikte bu platform için yeni bir Resident Evil oyunu hazırlandığını açıklamıştı, ama aradan geçen bunca zamana karsın hatta E3 fuarındabile o projeden ses seda yok. Nintendo ise konsoluna yeni bir Resident Evil oyununu tanıttı bile.
 
    Capcom'un aksiyon-korku oyunu bu defa 3D görüntülerle bizi korkutmak için dönüyor. Resident Evil Revelations olarak açıklanan oyun mükemmel grafikleri ile dikkat çekiyor.  Henüz konsolun ilk oyunlarında bu görüntülerin yakalanması gerçekten büyüleyici.
 
    Şu ana kadar gördüğüm 3DS oyunları arasında en iyi grafiklere sahip olan Resident Evil: Revelations'ın ilk oynanış videolarını büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Yapımcılarının korku unsurlarının artacağını söylediği oyun umarız seriyi eski günlerine döndürür.
 
     Resident Evil: Revelations'ın ilk ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler