Capcom: Wii U'da Eşsiz Bir Resident Evil Yapılır

24.10.2012 13:43 Talha Aynacı


   Resident Evil 6 ile birlikte seri orjinalliğini tamamen yitirerek canavar vurmacalı oyunlardan birine dönüşse de, Resident Evil Revelations gibi bir oyunun varlığı sadık hayranlarını umutlandırıyor.
 
   Nintendo 3DS için çıkış yapan Revelations, oynanış dinamikleriyle yeni, atmosferiyle Resident Evil efsanesine yaraşır bir iş ortaya koymuştu. Oyunun yönetmeni Koshi Nakanishi, Resmi Nintendo Dergisi ile gerçekleştirdiği röportajda Wii U hakkındaki düşüncelerini aktardı:
 
"Nintendo Wii U, tablet kontrolcüsüyle birlikte daha önce görülmemiş oynanış dinamikleriyle desteklenen oyunlar yapılmasına imkan tanıyan bir sisteme sahip. Benim de denemek istediğim bazı fikirler var. Şayet bir Wii U oyunu üzerinde çalışsaydım bu kesinlikle daha önce hiç bir konsol üzerinde denenmemiş birşey olurdu. Tv'den ayrı bir ekran pek çok farklı imkan sağlayacaktır. 3DS'de dahi yapılamayan şeyler yaparak eşsiz bir Resident Evil deneyimi oluşturabilinir."
 
   ZombiU'dan sonra bir de orjinal atmosferinde Resident Evil hiç de fena olmazdı. Resident Evil Revelations, BSC'den de 9 puan almıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler