Carrier: Beklediğimiz Şey Daha Fazla Bellekti

Dishonored büyük beğeni toplamıştı
09.03.2013 07:18 Alkan Adakaner


     Dishonored'ın bölüm tasarımcısı Christophe Carrier bu oyunu geliştirirken karşılaştıkları zorluklardan bahsetti ve yeni nesil konsollarda kendisini en çok mutlu eden etkene değindi. Daha fazla bellek olması Carrier'ı mutlu etmiş:
 
     "Bir bölüm tasarımcısı olarak hergün bellek sorunuyla boğuştuğumuzu söyleyebilirim. Yeterli bellek olmadığı için oyundan bir şeyleri çıkarıyor, siliyor, bölümleri ayırıyor veya NPC'leri bölümden çıkarıyorduk. Yani yeni nesil konsollarda bellek miktarının artacağını biliyorduk, bu bizim için büyük bir sevinç. Biz böyle bir şey için bekliyorduk"
 
    "Biz ilk başta PC oyuncusuyduk. PC oyunlarını seviyoruz ve daha sonra konsola oyun yapmak zorunda kaldık. Asıl sorunumuz bellek miktarının düşük olmasıydı. İşlemciler iyiydi, ama bizim oyunlarımız için bellek miktarı en önemli şeydi. Yani yeni nesilde bellek miktarının artacak olması harika."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler