Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi

11.09.2024 23:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan dünya aksiyon macera oyunu Crimson Desert için yeni oynanış videoları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise IGN tarafından yayınlanan yepyeni bir video, oyundan yaklaşık bir saatlik içeriği bizlere sunuyor. Bu sayede oyunun hem aksiyonu hem de ortamları hakkında çeşitli detaylar edinebiliyoruz.
 
Crimson Desert için beklentiler bir hayli yüksek
 
 
 
Yayınlanan video kapsamında detaylara girecek olursak, ilk etapta Crimson Desert'ın ana karakteri Kliff ile tanışabildiğimizi aktarmakta fayda var. Black Bears adlı bir grupla karşı karşıya kalan ana karakterimiz burada zorlu mücadelelere ve düellolara adım atabiliyor ve Split Horn adlı düşmanı alt etmek durumunda kalıyor. Burada aksiyon ve mücadele sistemi ortaya çıkıyor ve yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verebiliyoruz.
 
Pearl Abyss tarafından geliştirilen bu yapım, geliştirici ekibin kendi oyun motoru olan BlackSpace Engine tarafından destekleniyor. Tek oyunculu hikaye odaklı bir deneyim sunmayı hedefleyen oyun için henüz PC sistemleri açıklanmadı. Bunun yanı sıra oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.
 
Öte yandan sistem gereksinimlerini bilmediğimizden dolayı oyunun ışın izleme veya DLSS/XeSS gibi teknolojileri destekleyip desteklemeyeceği bilinmiyor. Ancak geliştirici ekip oyuna çıkışı ile beraber AMD FSR 3.0 desteğini eklemeyi planlıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 4 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler