Crysis 2 Demosu PS3'e de mi Geliyor?

Crytek yapımcıları, Crysis 2 ile ilgili konuşarak oyunu bekleyenleri heyecanlandırmaya tam gaz devam ediyorlar.
18.02.2011 13:54 Levent Polater

 
    Crysis 2 yapımcısı Nathan Camarillo PS3 oyuncularına müjdeyi verdi, Bu platformun oyuncularının da Crysis 2 çıkışından önce demoya kavuşacaklarını söyledi.
 
    Camarillo, mümkün olduğunca fazla kişiye Crysis 2'yi denemeleri için fırsat yaratmaya çalıştıklarını belirtti ve sözlerini şu açıklamalarla sürdürdü:

    “Crysis 2'yi olabildiğince fazla insanın oynamasını istiyoruz. Ancak net bir şey söyleyemem. Henüz demoyu duyurmadık" 

    Konu DLC'lerden açılınca Camarillo, Crytek'in oyun için DLC yaptığını da onayladı. Henüz bunları net bir şekilde söylemese de birden fazla indirilebilir içeriğin oyuna daha sonra getirileceğini belirtti. Ayrıca PS3 sürümünün Xbox 360 sürümüne oranla herhangi bir sorunla karşılaşmayacağını da sözlerine ekledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 1 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 4 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 6 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler