Crysis 2'den Mükemmel Ekran Görüntüleri

Bu ekran görüntülerinden sonra oyunun çatışma sahnelerinin gerçek bir savaştaymış hissi vermesini bekliyoruz
21.12.2010 01:08 Alkan Adakaner


     Bir süre önce Crysis 2'nin "Be the Weapon" adlı videosunu yayınlayan ve oyunlarının sadece görsel şovdan ibaret olmadığını gösteren Crytek, yine de grafikler konusundaki iddialı duruşundan vazgeçecek değil.
 
     PC'nin yanı sıra konsollar için de geliştirilen Crysis 2'nin yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntüler tıpkı videolardaki gibi oyunun mükemmel görüneceğinin kanıtı diyebiliriz.
 
     Hatırlarsanız Cyrtek Ceo'su Cevat Yerli, Crysis 2'yi konsollarda 30 fps hızında çalıştırmak istediklerini açıklamıştı. Eğer Cryrsis 2 bu görüntülerle konsollarda rahatça oynanırsa görsel şölen yaşayacağız gibi görünüyor. PC oyuncuları ise zaten sistemlerine göre istedikleri kalitede oynama şansına sahipler.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 3 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 6 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 8 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler