DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste

27.05.2024 12:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda Microsoft, DLSS rakibi Auto Super Resolution kısa adıyla Auto SR sistemini daha da detaylandırdı. Yükseltme teknolojisi olarak karşımıza çıkan bu sistem sayesinde tıpkı DLSS'de olduğu gibi oyunları yüksek kare hızlarında oynayabiliyor ve görüntü kaybı yaşamadan daha akıcı bir şekilde deneyimimizi iyileştirebiliyoruz.
 
Auto SR sınırlı PC sistemlerinde çalışacak
 
 
 
Microsoft tarafından bizlere sunulan yeni yükseltme teknolojisi şu an için belli başlı oyunlarda yer almayı bekliyor. Windows 11 işletim sistemlerinde geçerli olacak yeni sistem içerisinde yapay zeka teknolojisi bulunuyor. Bu sayede daha yüksek FPS'lerde oyunları deneyimleyebiliyorsunuz. Fakat şirket sistemin her PC'de çalışmayacağını sadece Qualcomm Snapdragon X Elite işlemcilerle çalışan Copilot+ PC'lerde destekleneceğini bildiriyor.
 
Auto SR mevcut oyunlarda gerçek zamanlı olarak daha yüksek kare hızlarına olanak tanıyacak ve aynı zamanda ekranınızda görüntülenen görsel ayrıntıları da geliştirecek. İlk etapta desteklenecek oyunlar arasında ise şunlar yer alıyor:
 
- 7 Days to Die
- BeamNG drive
- Borderlands 3
- Control
- Dark Souls III
- God of War
- Kingdom Come: Deliverance
- Resident Evil 2
- Resident Evil 3
- Sekiro: Shadows Die
- Twice Sniper Ghost Warrior Contracts 2
- The Witcher 3: Wild Hunt

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 2 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 3 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 4 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 5 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler