DS ile 7 Yaşındaki Çocuğun Kahramanlık Öyküsü

30.10.2010 11:17 Levent Polater

 
http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2010/05/Nintendo-DS.jpg
 
    Her zaman oyunlar ile ilgili ibretlik haberler yayınlayacak değiliz ya. Biraz da kahramanlık öyküleri anlatalım.
 
    7 yaşındaki Christopher Miszkowiec bir araba kazasında, tüm ailesini elindeki DS ile kurtarmayı başarır. Nasıl mı? Hemen hikayeyi en başa saralım, Victoria bölgesinde gece geç saatlerde annesinin kullandığı araba bir kanguruya çarpınca, araç bir kaç kez takla attıktan sonra ancak durabilir.
 
    Sadece Christopher'ın bilinci açık kalır. Christopher, kendisinin ve 5 yaşındaki kardeşi Dilon'un emniyet kemerlerini çıkardıktan sonra o karanlıkta DS'in ışığından faydalanarak annesi Kathleen'i de kurtarır. 
 
    Böyle zor bir durumdan Christopher sayesinde kurtulan aile biraz da kurtulma maceralarını DS'in ışığına borçlular. Christopher'ın annesi Kathleen, normalde oğlunun sürekli DS oynamasından dolayı sıkıldığını ancak Nintendo'nun cihazı sayesinde kurtulduktan sonra artık konsolun bir destekleyicisi olduğunu belirtmiş. 
 
    Sen bir kahramansın Christopher! Bu arada bu olaydan sonra bizim ufaklık 'Community Award' ödülüne layık görülmüş. Videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 Dk önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 2 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler