DayZ PS4'e Gelebilir, Xbox One'a Gelmesi ise Zor

14.06.2013 10:09 Alkan Adakaner


    PC'ye çıkması yüzbinlerce oyuncu tarafından beklenen (belki daha fazla) DayZ'nin bağımsız sürümünün konsollara gelip gelmeyeceği ile ilgili geliştirici firmadan bazı açıklamalar geldi. Anlaşılan oyunun Playstation 4 sürümü çıkabilir, ama Xbox One sürümü düşünülmüyor.
 
    Geliştiricilerin açıklamasına göre bunun nedeni çok basit. Öncelikle PS4'te yayıncılar araya girmeden oyunları yayınlanabiliyor. Ayrıca Microsoft oyunların her güncellemesi için 10.000 dolar alırken, Sony güncellemeleri ücretsiz yaptırıyor.
 
     Bohemia yetkilisi ve DayZ'nin yaratıcısı Dean “Rocket” Hall'un açıklamalarına göre oyunu Xbox One için de piyasaya sürmek isterlermiş, ama bu şartlarda bu durum bir zor. Geliştiriciler PC sürümünün geliştirilmesi belli bir aşamaya ulaştıktan sonra ise PS4 sürümü üzerinde çalışmak istiyorlarmış. Oyunun PS4 sürümü çıksa bile muhtemelen 2014 sonundan önce bunu göremeyeceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 22 Dk önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 3 Saat önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler