DayZ'de Oyundan Çıkıp Kaçanlar Cezalandırılacak

30.01.2014 10:31 Alkan Adakaner


     DayZ'de en büyük sorunlardan biri de zombilerden ve diğer oyunculardan sunucu değiştirerek veya oyundan çıkarak kaçan kişilerdir. Bir çatışmanın ortasında oyundan çıkan kişiler bir bakıma hile yapmış sayılıyorlar. Oyunun son sunucu test yamasında bir ceza sistemi deneniyor.
 
    DayZ'in yaratıcısı Dean "Rocket" Hall'un açıklamalarına göre artık oyundan çıkmak istediğinizde 30 saniyelik bir bekleme süresi olacak. Böylece peşinde olduğunuz (veya peşinizde olan) kişiler ve zombilere bir fırsat sunulacak. 

    Eğer oyunu kapatıp (elektrikler kesilse bile değişen birşey yok) doğrudan çıkarsanız bu defa ceza olarak kuyruğa gireceksiniz. Yani oyuna girmeden önce bir süre beklemek zorunda kalacaksınız. Ne kadar bekleyeceğimiz henüz kesinleşmedi.

    Bunların yanında inşaat bölgesinde her zaman sırt çantası bulamayacağımız ve asker zombilerin öldürülmesinin de daha zor olacağı belirtiliyor. Ayrıca Svetlojarsk adlı bir zombi türü de oyuna eklenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 47 Dk önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 3 Saat önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler