Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler

26.06.2024 19:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Dead Rising'in yeniden yapım sürümü gibi görünen Dead Rising Deluxe Remaster'ı resmi olarak duyurdu. Duyuru ile beraber yeni sürümün hangi platformlarda yayınlanacağı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
İyileştirilmiş grafikler ve yenilenmiş sistemler
 
 
 
Dead Rising Deluxe Remaster sürümüYouTube'da kısa bir teaser videosu ile beraber duyuruldu. Fragman haricinde mevcut olan tek bilgi, videonun açıklamasında yer alan cümleler. Video açıklamasında şu cümleler yer alıyor:
 
“Merhaba? Bu şey açık mı? Ben Frank! Frank West! Orada kimse var mı? Kameranızı kapın ve Dead Rising Deluxe Remaster ile ilgili büyük habere hazırlanın. Yakında daha fazla bilgi sunulacak.”
 
Dead Rising, Remaster sürümü ile beraber büyük iyileştirmeleri beraberinde getirecek. Öte yandan 2016 yılında çıkış yapan oyunun orijinali ile yeni sürümü karşılaştıran görüntüleri aşağıdan görebilirsiniz.
 
Karşılaştırmalı ekran görüntüleri 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kısa fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 1 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 2 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 3 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler