Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı

02.05.2024 12:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyunlar için RTX remix modları yayınlanmaya devam ediyor. Bu mod sayesinde oyunların hem dokuları hem de ışık kaliteleri bir hayli artış gösteriyor. Şimdi ise Deus Ex oyunu için yayınlanan yeni mod, oyunu daha yüksek seviyelere taşıyor.
 
Modun yeni sürümü bizlere sunuldu 
 
 
 
Mod geliştiricisi Onno Jongbloed tarafından bizlere sunulan RTX remix modu Deus Ex oyununa özel olarak karşımıza çıkıyor. Bu mod daha önce yayınlanmış olup, şimdi ise yeni bir sürümünün bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla 0.2.3 versiyonu ile beraber önceki mod içerisinde yer alan bazı aydınlatma sorunları ortadan kaldırılıyor ve böylece aydınlatma sisteminin artık orijinaline çok daha yakın olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Klasik nişancı oyunu Deus Ex'e geri dönmek istiyorsanız bu mod ile beraber oynamanızı tavsiye ediyoruz. Bu tarz eski ve nostalji oyunlar elbette günümüzde oldukça eski durabiliyor ve bazı oyuncular oyunlara bu yüzden geri dönüş yapmıyor. Ancak bu modlar kurtarıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve oyuna geçiş yapabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 10 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler