Dirt 3'ün Yeni Multiplayer Modları

Tüm bu kargaşada olabildiğince az hasar alarak aracı dağıtmamak yararınıza olacak
23.04.2011 19:36 Gökhan Yılmaz

 
     Codemasters, seriye yeni eklenecek multiplayer oyun modlarını oyuncularla paylaştı. Dirt 3 ile birlikte gelen Outbreak, Transporter ve Invasion ismindeki modlar, rally meraklılarına farklı ve eğlenceli bir oynanış sunacak.
 
     Oyun modlarından ilki olan Outbreak'te rampalarla ve geçitlerle dolu arena benzeri bir alanda araçların birbirlerini kovaladığı ve virüs bulaştırmaya çalıştığı bir oynanış bulunuyor. Mesela oyuna katılan 8 araçtan biri, bulaşıcı bir hastalık kapıyor ve diğer araçlara temas ederek onlara da bulaştırmaya çalışıyor. Temas sonrası virüsü kapan diğer araçlar da geriye kalan temiz araçların peşine düşüyor. Bir süre sonra ortalığa kaos hakim oluyor.
 
     Transporter oyun modunda ise karşılıklı iki takımın Capture the Flag (Bayrak kapmaca) mücadelesine eşlik ediyorsunuz. FPS'lerde popüler olan bu oyun modunda tek fark, rakiplerinizden bayrağı geri almak için onları öldürmek yerine çarpmak oluyor.
 
     Invasion'da ise yine benzer bir arenada her oyuncu tek başına mücadele veriyor. Buradaki amaç pistte rastgele ortaya çıkan robot maketlerini yok etmek. Atış talimlerinde vurmanız gereken düşmanlar ile vurmamanız gereken sivil insanların hedef tahtası olarak karşınıza çıktığını düşünün, benzer bir konsept de burada kullanılmış. Çıkan robotları ezerek parçalamanız, bina maketlerine ise dokunmamanız gerekiyor. En çok robota çarpan yarışçı oyunu kazanıyor (Muhtemelen çarmamanız gereken bina maketleri de puan düşüyor).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered Duyuruldu 6 Saat önce Playstation State of Play Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar 25 Eylül Alan Wake 2 DLC'si The Lake House Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered Duyuruldu: PS5 ve PC'ye Geliyor! 25 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler