Disney Epic Mickey Rebrushed Demosu Şu Anda Mevcut

27.08.2024 20:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Purple Lamp ekibinin üstlendiği Disney Epic Mickey: Rebrushed için demo sürümü yayınlandı. Ücretsiz oynayabileceğiniz bu sürüm sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz.
 
Disney Epic Mickey Rebrushed demosu tüm platformlarda mevcut
 
 
 
Disney Epic Mickey: Rebrushed için yayınlanan ücretsiz demo sürümü tüm platformlarda geçerli. Demo içerisinde hangi içeriklerin olduğu henüz ayrıntılı bir şekilde açıklanmadı ancak oyunun büyülü dünyasına ilk adımları bu sürüm sayesinde atabiliyoruz.
 
Junction Point Studios'un 2010 yılındaki Nintendo Wii oyununa dayanan Rebrushed, Mickey'nin Wasteland'ı kurtarmak zorunda kaldığı bir yeniden yapım sürümünü temsil ediyor. Sihirli boya fırçası ve silgi ile beraber atıldığımız macerada keşfedilecek birçok ortamın olduğunu söyleyebiliyoruz. Ana karakterimizle beraber koşabiliyor, zemine doğru vuruşlar sergileyebiliyor ve çok daha fazla detaylı aksiyona dahil olabiliyoruz.
 
Açıklanan detaylara göre Disney Epic Mickey: Rebrushed, 24 Eylül tarihinde Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler