Drakengard 3 İçin Yeni DLC Görevleri Duyuruldu

11.02.2014 09:44 Samet Basri Taşlı


      Henüz Avrupa ve Kuzey Amerika çıkışını yapmamış olan Drakengard 3 için yeni bir DLC duyuruldu.

      DLC hakkındaki bilgiler henüz tam açıklanmamasına rağmen, bu görevlerde Zero dışındaki diğer kızkardeşleri de oynayabileceğimiz söylendi.

      Drakengard 3'de, dünyaya barışı getirmek amacıyla cennetten inen Intoner Sisters isimli altı kardeşten biri olan Zero, bilmediğimiz bir sebepten dolayı, diğer kardeşlerine karşı ayaklanıyor ve onları öldürmeye çalışıyordu. DLC görevlerinin ise hikayeyi diğer kardeşlerin tarafından görmemizi sağlayacağını tahmin ediyoruz.

      Daha önce Kuzey Amerika sürümünde "One" isimli kız kardeşin oynanabileceği bir DLC olacağı duyurulmuştu. Diğer karakterlerin ise ayrı bir DLC olarak mı satılacağı yoksa paket ile beraber mi geleceği henüz belli değil. Oyunun Kuzy Amerika sürümü 20 Mayıs, Avrupa sürümü ise 21 Mayıs tarihinde çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Drakengard 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Access Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler