Dynasty Warriors 7'nin DLC Planları

Dynasty Warriors serisinde Üç Krallık hikayesi işleniyor
28.01.2011 08:34 Gökhan Yılmaz

 
     Tecmo Koei, önümüzdeki Mart ayında çıkacak Dynasty Warriors 7 için planladığı DLC paketlerini duyurdu. Sunulacak iki DLC paketinden biri ücretsiz olacak ve iki paket de oyunun çıkışından sonra dağıtılacak.
 
     Ücretsiz olan DLC paketi bir önceki oyun olan Dynasty Warriors 6'nın tüm kostümlerini içerecek (Dynasty Warriors 6 ve 7'de olan karakterler için). Ayrıca oyunun Japonya versiyonunda kutu içerisinden çıkan bir kod ile ekstradan Zhao Yun kostümü verilecek.
 
     Ücretli olması planlanan bir sonraki DLC paketi ile birlikte silah, yeni bölüm ve daha fazla kostüm sunulması planlanıyor. Dynasty Warriors 7, 25 Mart'ta piyasaya çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dynasty Warriors 7 Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: KOEI Dağıtıcısı: KOEI Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 40 Dk önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 41 Dk önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 57 Dk önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Nexon'un Geliştirdiği Oynaması Ücretsiz The First Descendant Çıktı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler