Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi

27.06.2024 23:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Valve tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı oyunu Counter-Strike'ta bildiğiniz üzere efsanevi bir harita bulunuyor. Bu map'te oldukça hızlı bir şekilde roundlar dönüyor ve ortada bir havuz bulunuyor. Pool Day adlı bu harita şimdi ise oyunun yenilenmiş sürümü Counter-Strike 2'de yer alıyor.
 
Pool Day içerisinde Easter Egg bulunuyor 
 
 
 
CS 2 için bildiğiniz üzere Haziran ayı güncellemesi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Counter-Strike'ın eski 1.6 sürümünde yer alan Pool Day haritası yenilenerek Counter-Strike 2'ye dahil oldu. Yenilenmiş görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken haritada eskisi gibi arkadaşınızla beraber rekabetçi bir şekilde kapışabilir ve mücadeleyi burada sürdürebilirsiniz.
 
Yeni güncelleme sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda 4 farklı haritanın oyuna dahil edildiğini aktarabiliyoruz. Bu sayede harita havuzunun genişlediğini söyleyebiliyoruz. Son olarak CS 2'ye eklenen Pool Day haritası içerisinde Easter Egg yer alıyor. Dolabı açıp şalteri aşağı indirirseniz harika bir anda CS'nin 1.6 sürümüne geçiş yapıyor ve o eski günlere geri dönebiliyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler