El Shaddai Yapımı Sona Erdi

Oyundan bir ekran görüntüsü
31.01.2011 17:40 Levent Polater

 
    Ignition son yaptığı duyuruda 28 Nisan Japonya çıkış tarihli El Shaddai: Ascension of the Metatron'un yapım sürecinin sona erdiğini açıkladı.
 
    El Shaddai'nin yapım aşamasının uzun ve heyecanlı bir macera olduğunu söyleyen Ignition yapım ekibinden Sawaki Takeyasu, oyunun çıkışına kadar yapılması gereken hazırlıklar olduğunu belirtmiş. Final sürümünün herkesin beklentilerini karşılayacağını uman Takeyasu, oyunun satışlarına umutla bakıyor.
 
    Farklı tasarımı ve 3D savaş/2D platform oynanışı ile benzerlerinden sıyrılan El Shaddai, Playstation 3 ve Xbox 360 için yapılıyor. Oyunun Batı çıkış tarihi hâlen bilinmiyor, daha doğrusu açıklanmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
El Shaddai: Ascension Of The Metatron Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ignition Tokyo Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler