Entwined Yeni İçeriklerle Beraber Mobil Platforma Geldi

05.10.2014 20:06 Ömür Gencer


       Bir kontrolcü üzerinden iki karakteri yönettiğimiz, birbirine aşık iki ruhun hikayesini sanatsal bir biçimde anlatan yapım Entwined, belli bir kesim tarafından beğeniyle karşılandı. PlayStation 4, PlayStation 3 ve PlayStation Vita'da boy gösteren bu yapım Entwined Challenge adı altında mobil platformlar için çıkışını yaptı.
 
       Entwined Challenge'da bizleri Entwined'ın konsol sürümüne ek olarak "challenge" modu bekliyor.  Oyunun challenge modunda yeni skor sistemi ve konsept görseller, sahne arkası görüntüler gibi kilitli içerikler (unlockables) yer alıyor.
 
       Entwined deneyimini mobil cihazınızda yaşamak istiyorsanız Entwined Challenge'ın Google Play sayfasına buradan App Store sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun fiyatının 2,19 TL olduğunu belirtelim. Eğer oyun hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz sizin için hazırladığımız video incelemeyi aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Entwined Challenge Platformlar: Mobil Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler