Epic: "Bize Göre Unreal Engine 4 Alt Edilemez"

30.09.2012 17:33 Talha Aynacı

 
   Bu nesilde tam anlamıyla bir Unreal Engine festivali yaşadık! Kaç tane oyunda kullanıldığını sayabilen oldu mu? 
 
   Unreal Engine 4'ün arefesinde Epic gerçekleştirdiği bir röportajda geliştirdikleri motora güvenlerinin tam olduğunu açık bir dille ifade etti ve CryEngine 3 ve Luminous gibi motorların kendileri için bir tehdit unsuru olmadığını, diğer motor yapımcılarının izledikleri yolla eşsiz olmaktan çok uzak bir görüntü çizdiklerini açıkladı.
 
Epic Games'in önemli isimlerinden Chris Wynn, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:
 
"Diğer oyun motorları tarafından alt edilebileceğimizi hiç sanmıyorum. Ancak elbette diğer oyun motorlarının neler yapabildiğini yakından takip edeceğiz. Kulağa kibirli geleceğini biliyorum ama bazen diğerlerinin Unreal ile yarışabilmek için çok farklı yollara saptığını düşünüyorum.  Farklı, yeni ve eşsiz bir şeyler denemeye çalışıyorlar. Ararında yapabileceği şeylerle bana 'vay canına' dedirtecek tek oyun motoru Unity. Sahip olduğu yetenekleri çok yönlü bir şekilde geliştirmişler ve bu gerçekten de ilginç. Crytek'in sunduklarına bakıp da 'evet, bu son derece etkileyici ve ateşlendirici duruyor' dediğimi hatırlıyorum. Ama hiç bir zaman için de oturup 'bu adamlar neredeyse bizi alt edecekler, hadi gelin yönümüzü değiştirelim' demedik. Hedefimizi belirledik, buna ulaşacak ve rekabeti devam ettireceğiz."
 
   Peki sizce bir sonraki nesil konsollarında yine bir Unreal Engine hakimiyeti olacak mı? Unreal Engine 4 teknoloji demolarını takip eden oyuncular olarak, neler düşünüyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War: Judgment Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 19 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler