FF XIII-2, Hayranlarının Gönlünü Alabilecek mi?

Final Fantasy XIII-2 görsel yönden büyüleyici görünüyor.
17.06.2011 14:57 Levent Polater

 
    Final Fantasy XIII, FF hayranlarını ikiye bölse de Square Enix, tüm hayranları şimdi Final Fantasy XIII-2 ile tek bir noktada toplama amacında.
 
     Oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase, orjinal oyundaki hataları kabullendiklerini ve sıradaki oyunda çok daha iyisini yapacaklarını söyledi:
 
    "Biz Final Fantasy XIII'ü sürükleyici bir hikayeye sahip olması açısından yaptık. Bu yüzden bazı oyuncular bununla mutlu olamadı ve XIII'ü eleştirdi. Oyunun çok çizgisel olduğunu ve dünyanın daha geniş olması gerektiğini belirtmişlerdi."
 
    "Final Fantasy XIII-2 ile bambaşka bir deneyim sunma niyetindeyiz. Bu daha çok keşfetme ve çevreyle etkileşime girme öğelerinin bulunduğu bir oyun olacak"
 
    Oyunun Japonya için çıkış tarihi Aralık, 2011 olarak gösterilmişti. Batıya ise 2012'nin ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 2 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Nexon'un Geliştirdiği Oynaması Ücretsiz The First Descendant Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler