Fabula Nova Crystallis için Yeni Oyun mu Geliyor?

Square Enix'ten öncelikle Versus 13 gibi daha önce duyurulan oyunları çıkarmasını bekliyoruz.
16.05.2011 15:00 Ersin Kılıç


     Square Enix, Final Fantasy XIII duyurusu ile birlikte fabula Nova Crystallis duyurusunu da yapmıştı. Bu duyuru ile birlikte hikayesi kristaller etrafında şekillenen ve ayrı oyunlar olsa da bazılarında benzer göndermelerin yapılacağı söylenen farklı Final Fantasy oyunlarının duyurulacağı söylenmişti.
 
     Nitekim altı oyundan oluşacağı söylenen Fabula Nova serisi için şu ana kadar sadece tek bir oyun çıkışını yaptı, o da Final Fantasy XIII. Tabi FNC için Square Enix Final Fantasy Versus 13 ve önce telefonlara daha sonra ise iptal edilerek PSP'ye çıkacağı söylenen Final Fantasy Agito XIII'ün duyurusu yapılmıştı. Bu üç oyundan sonra ise geçtiğimiz aylarda FF 13'ün devamı niteliğinde olan Final Fantasy XIII-2 duyurulmuştu. FNC için yeni oyun duyurusu ise yakında gelebilir.
 
     Açıkçası kafanızın karıştığına eminim, zira uzun süren duyurular ve bir türlü beklenen açıklamaların yapılmaması bizim de kafamızı karıştırmış durumda. Sadede gelecek olur isek Square Enix'in yeni bir isim patenti aldığı ortaya çıktı. Bu oyunun ismi ise Final Fantasy Haeresis XIII. Bu isimle ilgili herhangi bir açıklama ise firmadan henüz gelmiş değil. E3'te veya en kötü ihtimal Tokyo Game Show'da yeni bir FF oyunu duyurulabilir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 22 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 25 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 1 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler