Far Cry 4'ün Kötü Karakteri Pagan Min'i Yakından Tanıyın

26.09.2014 17:20 Ömür Gencer


       Üçüncü oyunuyla büyük beğeni toplayan Far Cry serisi, Far Cry 4 ile oyunculara daha da etkileyici bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Yapımcı ekip oyunun ilginç ve bir o kadar da psikopat, pembe ceketli kötü karakteri Pagan Min'i tanıtan yeni bir video yayınladı ve karakter hakkında yeni bilgiler verdi.
 
      Belirtilene göre Pagan Min,  Golden Triangle'daki orta seviyeli bir uyuşturucu kralının Hong Kong'lu oğlu. Denizdeki küçük balık olan babası için çalışan Pagan, zamanla ondan nefret eder. Daha sonra hayatını kaybeden babasının neden öldüğü belirsizdir. Babasının ölümü üzerine Pagan, işleri devralır. Daha sonra kendi kimliğini terkeder ve başa geçmek için ailesini öldüren Burmalı bir kralın Pagan lakabını isim olarak alır. Gitgide büyüyen Pagan, kendine bir kiralık ordu kurar ve eroin işinde rakiplerini kızdırmaya başlar. Gözünü yıkılmanın eşiğinde olan Kyrat'a diken Pagan, Kyrat'ta tahta çıkmak isteyen "Royalists" grubuyla birleşir ve bir kaç ay içinde Kyrat sarayını basar ancak Pagan, Royalists grubuna ihanet eder ve grubun varisini öldürür, tahta kendisi çıkar. Pagan'ın bu ihaneti, The Golden Path adındaki küçük bir ayaklanmanın çıkmasına yol açar.
 
       Videoda Pagan Min'in psikopatlıklarının yanı sıra havadaki uçağı el bombasıyla patlatmak gibi aksiyon dolu sahneler görüyoruz. Far Cry 4;  PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve  Xbox One için 20 Kasım'da çıkışını yapacak. Yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 18 Dk önce The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 45 Dk önce PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 1 Saat önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 1 Saat önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler