Far Cry 4'ün Yapımcıları Hedefledikleri Teknik Özellikleri Paylaştı

15.10.2014 07:08 Tunahan Başol


     Son zamanlarda artan videolarıyla oyuncuları çıkışına hazırlayan Far Cry 4'ün teknik özellikleri bugüne kadar pek değinilmeyen bir noktaydı. Yapılan bir röportajda geliştiriciler bu detaylara ait bilgiler verdiler.
 
     Tüm platformlarda bir eşitlik olacağına değinen geliştiriciler, yeni nesil ile eski nesil arasında farkların olabileceğini belirtiyorlar. Özellikle hikaye görevlerinde görülebileceği söylenen bu fark çok olmayacakmış gibi bahsediliyor.
 
     Ayrıca Twitter üzerinden yapılan açıklamaya bakılırsa, firma tüm platformlarda 1080p çözünürlük sunmayı hedefliyor. FPS'nin ise şu anlık kilitlenmiş olmadığını, yani net bir sonuç belirtilemediğini söyleyelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 1 Saat önce The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 1 Saat önce PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 2 Saat önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 2 Saat önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler