Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı

16.06.2024 13:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan açık dünya çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 14 için yeni bir ek paket geliyor. Dawntrail adlı DLC paketinin şu anda çıkış fragmanı yayınlanmış durumda ve bu paketin 2 Temmuz tarihinde piyasaya sürüleceğini aktarabiliyoruz.
 
Ek paketle beraber yeni görevler, ırklar ve daha fazlası geliyor 
 
 
 
Final Fantasy 14'ün beşinci genişletmesi olarak karşımıza çıkan Dawntrail, temel oyunu 7.0 sürümüne güncellemeye hazırlanıyor. İlgi çekici özelliklerin yanı sıra paket dahilinde Tural kıtası, iki Yeni Görev (Viper ve Pictomancer), oynanabilir yeni bir ırk (Hrothgar) ve grafik yükseltmesi yer alıyor.
 
Final Fantasy 14 ve Final Fantasy 16'nın arkasındaki Square Enix'in yakında duyulacak iki habersiz proje üzerinde çalıştığı bildiriyor. Bu oyunlardan birinin Final Fantasy Tactics remaster, diğerinin ise Final Fantasy 9 remake olduğu belirtiliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertuğrul Gazi Olarak Oynayacağımız Türk Yapımı Oyundan İlk Fragman! 24 Haziran Xbox, Microsoft Flight Simulator'ın 15 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 24 Haziran Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 24 Haziran Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 24 Haziran Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 24 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler