Final Fantasy XIII-2'de Xbox 360'a Özel Silah

Azrael (yani Azrail) adlı bu silah yaşam ve ölümü simgeliyormuş
21.12.2011 09:46 Alkan Adakaner

      Microsoft ve Square Enix özellikle Japonya'da büyük bir merakla beklenen Final Fantasy XIII-2'nin Xbox 360 sürümüne özel bir silah bulunması konusunda anlaşmaya vardı. Azrael adlı silahı kullanmak isteyen oyunun Xbox 360 sürümünü almak zorunda kalacak.
 
     Oyunun 2. bölümünde Chocolina adlı tüccardan veya Xbox Live'dan 80 puan karşılığında alınabilecek olan bu silah hem ok olarak kullanılabiliyor, hem de kılıç olabilme özelliğine sahip. Bu silahı kullananlar Chain bonus kazanacaklarmış.
 
       Square Enix daha önce de benzer türde silahları duyurmuştu, ama bu silahlar da Square Enix'in sitesinden oyunu alanlara veya özel sürümlere sahip olanlara veriliyordu. Şimdi Xbox 360 sürümü de bir özel silaha sahip oldu. Aşağıda Azrael adlı silahı görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 2 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Nexon'un Geliştirdiği Oynaması Ücretsiz The First Descendant Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler