Final Fantasy XIII-2'den Yeni Ekran Görüntüleri

Hayır, bu bir hâyâl değil, Snow.
14.10.2011 19:31 Levent Polater

 
    Dün gösterilen 7 dakikalık müthiş videodan sonra Square Enix, bugünü de Final Fantasy XIII-2 adına boş geçirmiyor. Tam 21 yeni ekran görüntüsü ile Final Fantasy XIII-2 merağı gideriliyor.
 
    Yeni ekran görüntüleri Serah, Snow ve Noel'e odaklanıyor. Famitsu'nun yazdığına göre Serah ve Noel, tehlikedeyken yardımlarına Snow koşuyor. Ancak Snow ile ilgili ekran görüntülerinin biri bizi şaşırtıyor. Normalde artık olmaması gereken I'Cie sembolü değil mi o?

    Diğer ekran görüntülerinde oyunun yanınıza dost olarak katabileceğiniz 150 adet canavarından birkaç tanesi gösteriliyor. 3 kişilik bir canavar grubunu sizle savaşması için kontrol edebilirsiniz. Bu canavarlardan bazılarını bulması çok nadirken bazıları ise çok rahat bulunacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 6 Dk önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 2 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler