Final Fantasy XIII-2'den Yepyeni Bilgiler

Final Fantasy XIII-2'nin çizgisel olmaması tek dileğimiz..
09.06.2011 14:19 Levent Polater

 
    Final Fantasy XIII-2 yapımcıları Yoshinori Kitase ve Motomu Toriyama yeni oyunları ile ilgili bir çok yeni bilgi ortaya koydular. İşte bu bilgileri aşağıda madde madde sıralıyorum:
 
* Final Fantasy serisinde ilk defa Final Fantasy XIII-2'nin birden fazla sona sahip olacağı söylendi. (Final Fantasy X-2'de de var diye hatırlıyorum?)
 
* Oyunda Rockstar'ın Red Dead Redemption'ından esinleniliyor.
 
* Oyun, açık dünya oyunu olacak ve Red Dead Redemption'da nasıl atlara binip geziyorsak, FF XIII-2'de chocobolar ile gezeceğiz. Oyunda çok fazla chocobo göreceğimiz söyleniyor. FF XIII'den bu yana çoğalmışlar galiba.
 
* Oyunda görev sistemi bulunacak. Bu görevler her an başınıza gelebilir. Bir tapınağa girdiğinizde, biriyle konuştuğunuzda vs.
 
* Oyun ile ilgili bir çok yeni bilgi Eylül ayında düzenlenecek olan TGS'de verilecek.
 
    Final Fantasy XIII-2, gelecek sene PS3 ve Xbox 360 için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 1 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler