Final Fantasy XIII-2'nin %70'i Tamamlandı

Savaşabilirsin, değil mi?
12.06.2011 02:51 Ersin Kılıç


     Final Fantasy serisi milyonlarca oyun severi peşinden sürüklemiş olsa da, seri son oyunları ile hayal kırıklığı yaratmaya başladı. Özellikle Final Fantasy XIII'ün oldukça çizgisel olması, iyi bir JRPG olmasına karşın Final Fantasy havasından oldukça uzak olması ve Square Enix'in satış politikası uğruna her oyununa Final Fantasy ismini vermesi, serinin hayranlarını umutsuzluğa iten başlıca nedenlerden sadece bir kaçı.
 
     Final Fantasy serisinin bir diğer özelliği ise bizi yıllarca bekletmesi. Fakat serinin son halkasına bakacak olur isek bu sefer o kadar da beklemeyeceğiz. Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan oyunun zaten bu sene içerisinde çıkacağı açıklanmış fakat serinin önceki oyunlarında da yaşanan ertelenme ihtimali de göz önüne alınmıştı. Bugün gelen haber ise Final Fantasy XIII-2'nin zamanında çıkacağı ve karşımıza en erken çıkacak olan FF'lerden biri olacağını kanıtlıyor.
 
     FF 13'ten sonrasını konu edinecek olan oyunun  %70 oranında tamamlandığı açıklanmış. Jump Magazine'de yayınlanan bilgilerden bir diğeri ise oyunun savaş sistemi ile ilgili. Final Fantasy XIII'teki mesleklere yoğunlaşan Paradigm sisteminin XIII-2'de yerini yepyeni bir sisteme bırakacağı açıklanmış.
 
     Sene sonunda PS3 ve Xbox 360 çıkışını yapacak olan oyunun asıl gösterimi ise TGS fuarında yapılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 9 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 12 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 1 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler