Final Fantasy XIII-2'nin Moogle'ı Çok İşlevli

06.01.2012 03:04 Levent Polater

 
    Yeni Final Fantasy XIII-2 videosu, Final Fantasy serisinin sevilen, zararsız, faydalı maskotu Moogle'a odaklanıyor. Serah ve Noel'in Moogle dostları Mog'u ve oyunda size hangi konularda yardım edeceği bu video yardımıyla gün yüzüne çıkıyor.
 
    Mog'u ulaşamadığımız bölgelere fırlatarak yeni hazine kutuları açmak, nadir eşyaların yerlerini tespit etmek veya savaşlara avantajlı başlama fırsatı sağlamak için kullanabilirsiniz. Final Fantasy XIII-2'deki farklı oynanış dinamiklerinden biri de Mog olacağa benziyor.
 
   3 Şubat'ta Avrupa çıkışını gerçekleştirecek olan Final Fantasy XIII-2, orjinal yapımda da olduğu gibi Playstation 3 ve Xbox 360'a çıkışını yapacak. İşte yeni videomuz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 7 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 10 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 1 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler