Final Fantasy XIII-2'nin Yükleme Boyutu Şaşırttı

30.11.2011 10:34 Levent Polater

 
    Playstation 3 oyunlarının çoğunda olduğu gibi Final Fantasy XIII-2 de zorunlu yükleme istiyor. Ancak bu boyutun büyük olmaması bazı oyunseverleri sevindirecektir, zirâ bazı oyunların yükleme boyutları uçuk rakamlarda olabiliyor.
 
    Fakat görünüşe bakılırsa Final Fantasy XIII-2 şimdiye kadar ki en ufak zorunlu yükleme boyutuna sahip. Yalnızca 7 MB'lık bir zorunlu yükleme istediği bildirilen oyun, atası Final Fantasy XIII gibi ufak bir yükleme boyutu ile karşımıza çıkıyor.
 
    3 Şubat'ta Batı çıkışını gerçekleştirecek olan Final Fantasy XIII-2 için nefesler tutuldu. Final Fantasy hayranlarının çoğu bu yapımla gönüllerinin alınmasını bekliyor. Göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 6 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 9 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 1 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler