Final Fantasy XII'nin Devamı Geliyor!

26.05.2012 16:33 Levent Polater

 
    Alınan bir rapora göre Playstation 2'ye yapılan son FF olma özelliği taşıyan Final Fantasy XII'nin devamı şu anda yapım aşamasına konuldu.
 
    Kod adı "Valiant: Final Fantasy" olacağı belirtilen yapımın, Final Fantasy XII'deki olaylardan 10 yıl sonrasını konu alması bekleniyor. DS için yapılan Final Fantasy XII: Revenant Wings, orjinal yapımdan 1 sene sonraki olayları konu almıştı.
 
    İşin en güzel tarafı ise oyun için PS3 ve Xbox 360 logoları görülmekte. Ayrıca yapım için resmi bir twitter sayfası da açılmış görünüyor. Umarız, Square Enix, oyun hakkında E3'te daha detaylı bir bilgi verir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 2 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Nexon'un Geliştirdiği Oynaması Ücretsiz The First Descendant Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler