Five Nights at Freddy's: Security Breach 16 Aralık'ta Çıkış Yapacak

28.10.2021 15:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Steel Wool Studios, Five Nights at Freddy's: Security Breach'in 16 Aralık'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Security Breach, şimdiye kadarki en geniş alanda geçen Five Nights at Freddy's oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyun gerçek zamanlı ray tracing grafikler, 3D ses ve SSD gibi yeni neslin avantajlarından da faydalanacak. 
 
Birinci şahıs, hayatta kalma korku oyunu olarak çıkış yapacak olan Security Breach'de oyuncular mahsur kalan küçük bir çocuk olan Gregory olarak oynayacak. Tek yapmanız gereken şey hayatta kalmak.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Five Nights at Freddy's: Security Breach Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Steel Wool Studios, ScottGames Dağıtıcısı: Steel Wool Studios, ScottGames Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 2 Saat önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 4 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 5 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 6 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler