Gamescom 2024 Önceki Yıllara Göre Daha Fazla Katılımcıya Sahip

16.07.2024 16:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Her yıl düzenlenen fuar Gamescom bu yıla damga vuracak gibi görünüyor. Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Gamescom 2024 etkinliği önceki yıllara göre daha fazla katılımcı ile ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
 
Gamescom 2024 etkinliği katılımcıları sevindirecek
 
 
 
Gamescom Direktörü Tim Endres “Geçtiğimiz yılki güçlü büyümenin ardından daha fazla katılımcı ile rekor kırmaya hazırlanıyoruz” ifadelerini kullanıyor. Dünyanın dört bir yanından hayranlarla beraber fuar içerisinde özel etkinlikler ve sürprizler bizleri bekliyor.
 
Sunuculuğunu Geoff Keighley'nin üstleneceği Gamescom açılış gecesi etkinliği 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Ana etkinlik ise 21-25 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Alman Oyun Endüstrisi Derneği Genel Müdürü Felix Falk “Gamescom 2024 üst düzey bir oyun festivali olacak” yorumunu yaptı.
 
Gamescom 2024 için henüz tam bir katılımcı listesi açıklanmadı ancak şu ana kadar bildiklerimiz arasında 2K, Amazon Games, AMD, Bandai Namco, Capcom, Electronic Arts, Focus Entertainment, Hoyoverse, Konami, Krafton, Lego, Level Infinite, Meta Quest, NetEase Games, Nexon, Plaion, Sega, Square Enix, Team 17, The Pokémon Company, THQ Nordic, TikTok, Ubisoft ve Xbox yer alıyor.
 
Öte yandan hem PlayStation hem de Nintendo etkinliğe katılmayacaklarını açıkladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Tomb Raider Oyununun Geliştirilmesinin İyi Gittiği Bildirildi 1 Saat önce Black Myth: Wukong Çıkışıyla Çin'de Playstation 5 Konsolları Tükendi 2 Saat önce Avowed Sanat Yönetmeni: 60 FPS Gibi Bir Zorunluluğumuz Yok 2 Saat önce Valve, Geliştirme Aşamasındaki Deadlock'u Resmi Olarak Tanıttı 4 Saat önce Black Myth: Wukong'dan Büyük Başarı: Üç Günde 10 Milyon Satış! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler