Gears of War: E-Day, Xbox Series ve PC İçin Duyuruldu

09.06.2024 22:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox Game Studios ve The Coalition işbirliğiyle heyecan verici bir duyuru geldi. Yeni duyuruyla beraber Gears of War: E-Day, Xbox Series ve PC için resmi olarak tanıtıldı. Ancak bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Gears of War: E-Day hayranları heyecanlandırdı
 
 
 
Bu yeni oyunla ilgili Xbox Game Studios'un yayınladığı genel bakış, oyunculara efsanevi bir serinin köklerine dönme fırsatı sunuyor. E - Day de oyuncular büyük mücadeleyi Marcus Fenix'in gözünden deneyimleme şansı buluyor.
 
Gears of War evreninde geçen bu yeni hikaye, orijinal serinin on dört yıl öncesine yani Marcus Fenix ve Dom Santiago'nun karşılaştığı yeni bir kabusa odaklanıyor  Acımasız yaratıklar, insanlığın varlığını tehdit ederek yüzeyin altından saldırıyor.
 
Gears of War: E-Day, Unreal Engine 5 ile destekleniyor ve benzersiz bir grafik sunmayı hedefliyor. Bu sayede oyuncular, oyunun gerçekçi ve etkileyici dünyasına kendilerini kaptırabiliyor. Ayrıca görüntü kalitesinin ve detayların keyfini çıkarabiliyor.
 
Öte yandan oyunun geliştirilme sürecine dair daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Xbox Wire üzerinden The Coalition'daki geliştiricilerle derinlemesine bir röportaj mevcut. Bu röportaj, oyun severlere oyunun nasıl şekillendiği ve neler sunacağı hakkında daha fazla detay sunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 2 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 3 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 4 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler