"Gears of War: Judgment Şubat Ayında Çıkacak"

28.06.2012 13:02 Tunahan Başol


     Xbox 360 için özel olarak People Can Fly tarafından geliştirilen Gears of War: Judgment'ın çıkış tarihi ile ilgili söylentiler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İngiltere merkezli bir perakendeci olan ShopTo tarafından 8 Şubat için listelenen Gears of War: Judgment'ın çıkış tarihi ile ilgili bir söylenti daha bugün CVG'den geldi.
 
     Geliştiricilere yakınlığı ile bilinen CVG'nin güvendiği birden fazla kaynaktan aldığı habere göre Gears of War: Judgment, şubat ayında çıkışını yapacak.
 
     Tabii ki bu bilgiler resmi değil, fakat üst üste şubat ayının vurgulanması söylentilerin güçlenmesine yol açıyor. Net br tarih için ise Microsoft'tan bir duyuru beklemek gerek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War: Judgment Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 19 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler